News

Polis GEWAARBORGD INKOMEN - MARCH

MARSH geeft aan onze leden de mogelijkheid om een verzekering gewaarborgd inkomen bij ziekte of ongeval af te sluiten aan zeer voordelige voorwaarden. In onderstaande documenten vind je meer uitleg en heb je de mogelijkheid om te onderschrijven. Bij het onderschrijven dien je kopie van je identiteitskaart toe te voegen. Tot 15/02/2016 kan de polis afgesloten worden zonder medische vragenlijst, dus enkel met de gezondheidsverklaring van de verzekerde.

Polis

Polis afsluiten

Gezondheidsverklaring van de verzekerde

Medische vragenlijst

Aanwezigheidsregistratie op de werf, hoe?

Voor werven die starten vanaf 1 maart 2016 wordt de drempel voor aanwezigheidsregistratie verlaagd van € 800.000 naar € 500.000!!!

   

VCCS heeft groepsvoorwaarden genegotieerd met Mobylla, bedrijf dat een app ter beschikking stelt om op eenvoudige wijze je aanwezigheid te registreren en te beheren op werven. Leden van VCCS krijgen een korting van 20 % op de normale prijs die € 49.00° bedraagt op jaarbasis (1 januari tot en met 31 december).

 

Leden Raad van Bestuur vanaf 14 maart 2014.

 

Agenda

SAFE THE DATE! – 18 en 19 OKTOBER 2016.

 

 

 

 

 

Documenten leden

Leden van VC-CS kunnen via onderstaande logingegevens de voor hen beschikbare documenten raadplegen en downloaden, gebruikersnaam en paswoord werden per e-zine verzonden. Leden die dit niet ontvangen hebben kunnen dit opvragen via info@vccs.be
Link: ftp://files.ftp-vccs.be/

meer

Lijst gecertificeerde coordinatoren

Hierbij vindt u de lijst van gecertificeerde veiligheidscoördinatoren.

Wat is VC-CS

VC-CS is de contactvereniging voor veiligheids-coördinatoren in de bouwsector. De werd in maart 2000 opgericht om de in ons land aanwezige veiligheids-coördinatoren samen te brengen in een vereniging die als spreekbuis zou fungeren tegenover de andere partners van de bouwsector en tegenover de buitenwereld.

Belgische en Europese campagnes van onze partners

Campagne NAVB - VEILIG WERKEN OP HOOGTE.

Link: http://navb.constructiv.be/nl/Campagnes_en_acties/Veilig_werken_op_hoogte/Pers/Campagnemateriaal.aspx

 

 

 

'Gezond werk is werk zonder stress"

Campagnegids